• Opslag i alt 7375
  • Reaktioner i alt 47.272

Top 3 i dag

Barca-legenden Dani Alves mod Sydkorea....

Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Marokko - Spanien
Kl. 20: Portugal - Schweiz...

Barca og De Jongs bagland er i snak om en langtidskontrakt, hvor hollænderen samtidig går ned i løn....



BarcaBold.dk

Privatlivspolitik


Indhold
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan sletter/blokerer du cookies
4. Formål med cookies på BarcaBold.dk
5. Trafikmåling
6. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
BarcaBold.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den.Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter/blokerer du cookies
Du kan slette dine cookies på BarcaBold.dk, men det betyder, at vores viste annoncer kan blive mindre relevante for dig og desuden optræde hyppigere, da vi ikke kan målrette dem til dig. Vi benytter cookies fra en tredjepart for at vise dig relevante annoncer.

For at slette dine cookies kan du læse mere og følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på BarcaBold.dk
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Trafikmåling
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugen af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BarcaBold.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@BarcaBold.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.