• Opslag i alt 4155
  • Likes i alt 21.703

Top 3 i dag

Da Ter Stegen forlod træningsanlægget i går gik han ud foran for at skrive autografer til de fans, d...

Barca insisterer: De vil hente en højreback, venstreback og Bernardo Silva inden transfervinduet luk...

Barca planlægger at sende et tilbud til Villarreal for Juan Foyth. (Gastón Edul, TyC Sports)...BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

6. august 2022

Memphis Depay og hans agent accepterede uden problemer at give Lewandowski nummer 9. Lewandowski selv tog også fat i Memphis privat og sørgede for, at der ikke var nogen ond luft i mellem dem. (Mundo Deportivo)

Seneste opslag

BarcaBold.dk

59 minutter siden | Nyheder

Lewandowski: "Tiden er inde. Barca skal vinde titler nu."

Lewandowski:

BarcaBold.dk

1 time siden | Transfernyheder

Barcas forhold til Lionel Messi er lige nu 'meget bedre' end tidligere. Muligheden for et comeback er et seriøst tema i klubben. (ESPN)


Barca vil under ingen omstændigheder betale Foyth frikøbsklausul på 42 millioner euro. (Gabriel Sans)


Barca sætter lige nu et stort pres på Sergino Dest for at få ham til at finde en ny klub. (Achraf Ben Ayad))


Da Mateu Alemany ankom til kontoret i går, blev der af Barca-fans råbt 'Hent Bernardo Silva'. (Victor Navarro)


Hvis Foyth og Meunier ikke er mulige at hente, vil Barca forsøge at hente Hector Bellerin. (Sport)


Barca overvejer at tilbyde Baldé i Foyth-handlen. Villarreal henviser stadig til spillerens frikøbsklausul. (Catalunya Radio)


Juventus har givet Memphis Depay et ultimatum: Han skal ophæve sin kontrakt med Barca så han kan skifte gratis. (Tuttosport)


I Barca siger man, at man ikke tror på, at det er muligt at hente Bernardo Silva. I stedet er fokus lige nu på at registrere Jules Koundé. (Jose Alvarez)


Officielt: Den tidliger Barca-angriber Paco Alcacer skifter til Sharjah FC.


Braithwaite og Dest er udmærket klar over, at de skal væk fra Barca denne sommer hvis de vil være i form og blive udtaget til VM senere på året. (Mundo Deportivo)


Barca er slet ikke bekymret for at klubben kan registrere Jules Koundé og dernæst Marcos Alonso. (David Bernabeu Reverter)


Til trods for Manchester Uniteds interesse, så vil Aubameyang kun til Chelsea hvis han endelig skal væk fra Barca. (Matt Law)


Sergio Busquets er klar til at hjælpe klubben ved at udskyde sin løn eller gå ned i løn. Han har kun én betingelse: At han kan forlade klubben ved udgangen af denne sæson hvis han føler, at tiden er inde. (Sport)

BarcaBold.dk

14 timer siden | Nyheder

Barca og Piqué har planlagt et møde. Der skal tales om en lønreduktion hvilket kan hjælpe klubben til at registrere Jules Koundé. (Sport)


Manchester United er gået ind i kampen om Aubameyang. Spilleren er rolig og Xavi ønsker, at han bliver i Barca, men det er stadig en åben sag, da Barca ved, at de kan tjene penge på ham til at finansiere Bernardo Silva. (Gerard Romero)

BarcaBold.dk

16 timer siden | Nyheder

Robert Lewandowski: "Det er alt for længe siden at Barca har vundet et trofæ. Det er det perfekte tidspunkt at gøre det på nu. Jeg er sikker på, at det sker."


Det er kun en aftale mellem Memphis og Barca, som mangler før Juventus kan hente hollænderen. (AS)


Juan Foyth har i dag talt med sin træner Unai Emery. Foyth trænede ikke med Villarreal efterfølgende. Villarreal siger, at det er på grund af ubehag. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

19 timer siden | Nyheder

Gerard Piqué har bedt klubben om en garanti for, at han får sin udskudte løn udbetalt. Klubben kan ikke give ham nogen garanti. (Mundo Deportivo)


Charly Rexach: "Hvis De Jong vil blive og Barca vil have ham til at blive, hvad er så problemet? Han er blandt klubbens bedste spillere."


Chelsea har planlagt nye forhandlinger med Aubameyangs bagland i denne uge. Todd Boehly vil have et overblik over spillerens krav og hvad handlen kræver. Derefter vil klubben byde på Aubameyang. Barca kræver omkring 30 millioner euro for ham. (Fabriz ... læs mere


Barca insisterer: De vil hente en højreback, venstreback og Bernardo Silva inden transfervinduet lukket. (Sport)

BarcaBold.dk

23 timer siden | Nyheder

Disse spillere er sikre i Xavis startopstilling: Ter Stegen, Araujo, Pedri og Lewandowski. (Achraf Ben Ayad)

BarcaBold.dk

17. august 2022 | Nyheder

Guti Hernández (Tidligere Real Madrid-spiller): "Jeg ville have elsket at spille sammen med Maradona, Messi og Iniesta."


Frenkie de Jong til Manchester United mister momentum hver dag. (David Ornstein)

BarcaBold.dk

17. august 2022 | La Liga

La Liga har det højest antal spillede minutter pr. kamp: 99:22. Men til gengæld det laveste gennemsnit i forhold til tid, hvor bolden er i spil: 52:31. (OptaJose)


Mika Marmol ventes at få fire sæsoner i Girona. (Ferran Martinez)

BarcaBold.dk

17. august 2022 | Nyheder

Da Ter Stegen forlod træningsanlægget i går gik han ud foran for at skrive autografer til de fans, der var dukket op. (Victor Navarro)

Da Ter Stegen forlod træningsanlægget i går gik ha


Dest føler sig presset til at forlade klubben, men han er stadig indstillet på at omvende sin situation og genvinde tilliden hos Xavi. (Mundo Deportivo)


Barca har ikke budt på Bernardo Silva endnu. Det sker ikke før klubben er sikker på, at de har en god sum penge, som de kan bruge på at hente ham. I mellem tiden arbejder de på at sælge ud af spillere for at finansiere købet. De personlige vilkår med ... læs mere


Aubameyang: "Min fremtid? Jeg har intet at sige."


Barca planlægger at sende et tilbud til Villarreal for Juan Foyth. (Gastón Edul, TyC Sports)


Pierre-Emerick Aubameyang er lige nu tættere på at forlade Barca end Frenkie de Jong er det. (El Chiringuito)


Mika Marmol nærmer sig Girona. Det er tale om en fri transfer, hvor Barca sikrer sig 50% af et fremtidigt salg. (Mundo Deportivo)


Thomas Meunier, som også er rygtet til Barca, får svært ved at forlade Dortmund, da den tyske klub finder det svært at finde et lige så godt alternativ med få dage tilbage af transfervinduet. (Sport)


Barca vil trods Villarreals afvisning forsøge at inkludere en spiller i handlen omkring Juan Foyth. Ez Abde nævnes som en mulighed. (Mundo Deportivo)


De 100 millioner euro for Bernardo Silva, som de engelske medier nævner, vil Barca ikke betale. Til gengæld vil klubben gå langt for at få fingrene i portugiseren, men hvis ikke Barca formår at sælge ud af spillere, så kan de ikke finansiere købet. F ... læs mere


Manchester United overvejer at hente Sergiño Dest for 20 millioner euro. (talkSPORT)


Manchester United er interesseret i Aubameyang. Chelsea og United kan slås om De Jong og Aubameyang, da begge klubber kigger på de to spillere. (The Sun)


Barca føler ikke at De Jong nogensinde i klubben har vist sit fulde potentiale, og at et salg er nødvendigt. (Sport)


🚨 Frenkie de Jong vil stadig kun blive i Barca. (Fabrizio Romano)


Xavi tror på, at Juan Foyth er den rigtige højreback for Barca. Barca undersøger muligheden for at hente ham. (Catalunya Radio)


🚨 Villarreal kræver 42 millioner euro (frikøbsklausul) for Juan Foyth og vil ikke have spillere i bytte. (Gerard Romero)


🚨 Bernardo Silva ville skrive under med Barca i morgen hvis det skulle være muligt. Han ville elske at skifte til Barca. (Fabrizio Romano)

BarcaBold.dk

16. august 2022 | La Liga

Midtbanen mod Real Sociedad forventes at blive: De Jong, Pjanic og Pedri. (Sport)


Signingen af Marcos Alonso lader vente på sig. Barca vil sikre, at de kan registrere ham først - enten ved at sælge spillere eller ved at spillere accepterer en lønnedgang. (Mundo Deportivo)


Barca er klar til at bruge mange penge på at erstatte Sergio Busquets næste sommer. Lige nu er favoritten Ruben Neves, og måske kommer han allerede til januar for at blive kørt ind på holdet forud for næste sæson. (Sport)


🚨 Manchester United er nu på jagt efter Real Madrids Casemiro da det ikke ser ud til, at de kan hente De Jong. (Marca)

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Neymar mødtes med Robert Lewandowski på en restaurant i søndags. (Gerard Romero)


🚨 LIGE NU: Juan Foyths agent blev for kort tid siden spottet på Alemanys kontor. (Gerard Romero)


Xavi foretrækker Bernardo Silva over De Jong. Og det samme gør klubben pga. den meget lille løn, Silva vil tjene i Barca. (Sport)


Diogo Dalot er ikke en mulighed for Barca. Manchester United har forsøgt at inkludere ham i handlen for Frenkie de Jong. (Gabriel Sans)


Manchester United-træner Erik Ten Hag tror på, at han kan overbevise Sergino Dest om at skifte til den engelske klub. Barca vil have 20 millioner euro eller udleje ham med obligatorisk købsoption. Xavi har gjort det klart, at han ikke kan bruge Dest. ... læs mere


Samuel Marsden (ESPN-journalist): "Jeg synes, at Reece James ville være den bedste løsning for Barca på højrebacken i forhold til hans profil og hvad Xavi kræver."


Umtiti håber, at han inden længe kan blive udlejet. (Sport)


Umtiti har overfor Barca erkendt, at det var en fejl at han ikke forlod klubben tidligere. Han accepterer konsekvensen der nu kommer. (Sport)

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Van der Vaart: "Barcas navn er blevet skadet af det her. Det har altid været en stor klub og alle vil spille for dem, men nu ser jeg klubben som en farce."

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Van der Vaart: "Ledelsen (i Barca) er som en mafia og de skal straffes for det."

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Van der Vaart: "Du kan ikke behandle folk sådan (om De Jong). Tjener De Jong for meget? Først skriver du en kontrakt og derefter opfylder du kravene til den kontrakt eller går hvert til sit på en ordentlig måde. Men ikke på denne måde, som klubben er ... læs mere

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Van der Vaart: "Laporta tror, at han er en konge, men jeg synes, at han er en idiot."

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Van der Vaart: "Hvordan helvede kan du købe spillere når du ingen penge har? Det er skamfuldt!"


🚨 Manchester Uniteds tilbud til Frenkie de Jong er udløbet. Hvis de skal tilbyde ham en ny aftale, skal de konstruere en ny en. De Jong afviser dog stadig at tage til klubben. (De Telegraaf)

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Marco Reus: "Helt ærligt, så vil jeg hellere se Barca mod Real Madrid end en Bundesliga-kamp."

BarcaBold.dk

16. august 2022 | Nyheder

Den tidligere Barca-angriber Ferran Jutgla har scoret otte mål og lagt op til ét mål i sine første otte kampe for Club Brügge.


Mange klubber har henvendt sig til Barca og spurgt om en lejeaftale af Pablo Torre. Klubberne afviser det ikke. De ønsker, at han spiller på et højere niveau end Barca Athletic kan tilbyde ham. (Sport)


Barca har to muligheder for at købe Bernardo Silva: Sælge Frenkie de Jong eller sælge Memphis, Aubameyang og Dest, men beholde De Jong. (Catalunya Radio)


Busquets' kontraktsnak med Barca er gået i stå. Han er klar til at gå ned i løn i denne sæson, men han vil ikke forlænge sin kontrakt, da han vil få større frihed ved at forlade klubben på en fri transfer til sommer. Alle pile peger på, at dette er h ... læs mere


Der er ingen aftale på bordet mellem Barca og Chelsea for Alonso, men Barca tror på, at aftalen er på plads meget snart. (Sport)


Marcos Alonso kommer måske til Barca for bare 8 millioner euro. (Sport)

BarcaBold.dk

16. august 2022 | La Liga

I går scorede Griezmann (udlejet fra Barca til Atletico Madrid) sit første mål for klub- og landshold i 8 måneder. Desuden sit første ligamål siden 28. november 2021.


De sidste detaljer i Memphis Depays transfer til Juventus bliver gennemgået i dag. (Romeo Agresti)

BarcaBold.dk

15. august 2022 | Nyheder

Jürgen Klopp: "Barcas pengeforbrug? Jeg forstår det ikke. Hvis du fortæller mig, at jeg ingen penge har, så bruger jeg ingen penge. Det samme skete med mit kreditkort, to gange!"


Barca har bedt Chelsea om at betale 30 millioner euro for Aubameyang. Englænderne har afvist. De vil ikke betale så meget. Forhandlingerne fortsætter, hvor også Marcos Alonsos navn er på bordet. (Fabrizio Romano)

BarcaBold.dk

15. august 2022 | La Liga

Jordi Alba er ikke sikker på en startplads mod Real Sociedad. Hans spil har ikke været overbevisende. Til gengæld er alternativet Baldé, som Xavi gerne vil satse på, men som overordnet set ikke vurderes klar til det høje niveau. (Mundo Deportivo)