• Opslag i alt 2709
  • Likes i alt 8816

Top 3 i dag

Luuk de Jong: "Jeg spillede for Barca. Og på et tidspunkt sang et fyldt Camp Nou mit navn. Det vil j...

🚨 LIGE NU: Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Der er indgået en aftale med Gavi og hans age...

Transferen af Raphinha er blot et spørgsmål om tid. Han venter på at Barca bliver enig med Leeds så ...BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

17. juni 2022

🚨 Barca forbereder et nyt, officielt bud på Robert Lewandowski. Joan Laportas gode forhold til Lewandowskis agent har været med til at spilleren har afventet situationen. Lewandowskis prioritet har altid været Barca selvom Chelsea og PSG har rørt på sig. (Fabrizio Romano)

Seneste opslag

BarcaBold.dk

39 minutter siden | Nyheder

Andreas Christensen: "Jeg vil vinde titler, som vi alle her vil. Jeg er kommet her for at hjælpe holdet så meget, som jeg kan. Jeg er spændt på at se, hvad vi kan opnå som klub."

BarcaBold.dk

1 time siden | Nyheder

Andreas Christensen: "Jeg er så glad. Jeg har ventet længe på at komme her. Jeg er meget spændt på at komme i gang. Det er en stor mulighed for mig og jeg er bare så glad for at være her."

BarcaBold.dk

2 timer siden | Nyheder

Joan Laporta: "Den næste finansielle aftale? En del af den går til at slå gæld af og den anden del til at investere. Derefter vil vi have en positiv balance. Vi ved, at denne aftale bliver sværere at få i mål end den første, men vi har modtaget mange ... læs mere

BarcaBold.dk

3 timer siden | Skader

Piqué er stadig ikke i stand til at træne med holdet på grund af en skade. Lægerne tror, at han er tilbage i træning i næste uge. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

3 timer siden | Nyheder

Franck Kessié forklarede i dag på sit pressemøde, at hans efternavn udtales “Kesí” da han blev spurgt til det.


Joan Laporta: "Det er svært at komme af med de spillere, som træneren ikke ønsker i sin trup. Spillerne ønsker at holde den høje løn, som de får her."

BarcaBold.dk

5 timer siden | Nyheder

Kessié: "Jeg ser ikke mig selv som en starter lige nu. Jeg skal kæmpe for min plads."

BarcaBold.dk

5 timer siden | Nyheder

Kessié: "I AC Milan kalder de mig for præsidenten. En dag kom jeg til at parkere på præsidentens parkeringsplads og sikkerhedsvagterne bad mig om at flytte min bil."


Selvom Laporta flere gange har udtalt, at De Jong ikke er til salg, så er der ingen afgørelse på plads endnu. Hans fremtid er stadig uvis. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

6 timer siden | Nyheder

Andreas Christensen er netop landet i Barcelona!

Andreas Christensen er netop landet i Barcelona!


Barca har kontaktet Nico Tagliafico. Men de vil kun rykke for ham i tilfælde af, at klubben ikke kan hente Marcos Alonso. Prisen er 5 millioner euro. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

8 timer siden | Nyheder

Om præcis én uge spiller FC Barcelonas sin første træningskamp denne pre-season. Det er mod UE Olot.

BarcaBold.dk

9 timer siden | Nyheder

Luuk de Jong: "Jeg spillede for Barca. Og på et tidspunkt sang et fyldt Camp Nou mit navn. Det vil jeg altid kunne sige med stolthed."

Luuk de Jong:

BarcaBold.dk

10 timer siden | Nyheder

I Barca forventer man, at dette bliver Sergio Busquets' sidste sæson i klubben. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

11 timer siden | Nyheder

Joan Laporta (adspurgt til Ronaldo): "Jeg kommer ikke til at tale om andre spillere. Det er ikke i Barcas interesse at tale om andre spillere."


Barcas højeste prioriteter er at hente Raphinha og Lewandowski. Derefter går man efter Alonso og Azpilicueta og til sidst Koundé og Bernardo Silva. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

11 timer siden | Nyheder

Joan Laporta: "Ja, jeg mødtes med Jorges Mendes (agent for bl.a. Ronaldo, Silva, Koundé og Trincao). Han kom for at tale om transfermarkedet. Alemany skulle også have været der, men han havde andre ting at tage sig af."

BarcaBold.dk

11 timer siden | Nyheder

🚨 LIGE NU: Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Der er indgået en aftale med Gavi og hans agent om en kontraktforlængelse. Men i og med at han ikke er 18 år endnu kan vi ikke underskrive en aftale, som løber mere end tre år. Der er småting, so ... læs mere

🚨 LIGE NU: Mateu Alemany (Barcas sportsche

BarcaBold.dk

11 timer siden | Nyheder

Joan Laporta: "Frenkie de Jong er en Barca-spiller og hvis vi ikke er nødt til til, så sælger vi ham ikke. Vi ønsker ikke at sælge ham. Vi ved, at han har modtaget tilbud, men lige nu sælger vi ham ikke."

BarcaBold.dk

11 timer siden | Nyheder

Joan Laporta: "Franck Kessié er en midtbanespiller, som vi har manglet. Han kan komme med ind i feltet og han ved hvordan han skal beskytte forsvaret."

BarcaBold.dk

12 timer siden | Nyheder

Joan Laporta: "Dembélé skal acceptere vores tilbud for at blive, hvis ikke, så forlader han klubben."

BarcaBold.dk

12 timer siden | Nyheder

Franck Kessié: "Når man ankommer til en storklub vil man gerne demonstrere, hvad man kan. Jeg er spændt og jeg glæder mig."

BarcaBold.dk

12 timer siden | Nyheder

Franck Kessié: "Jeg ser virkelig frem til at møde trænerteamet og mine nye holdkammerater. Jeg glæder mig til at begynde at træne med."

BarcaBold.dk

12 timer siden | Nyheder

Joan Laporta: "Før vi kan tale om flere nye signings, skal vi have aktivieret den anden finansielle aftale. Derefter kan vi gå efter de spillere, som træneren ønsker. Vi kan ikke sige, hvor mange det bliver, men vi kommer til at forbedre holdet yderl ... læs mere


Joan Laporta slår igen fast (under Kessiés præsentation), at klubben ikke har intentioner om at sælge Frenkie de Jong.


Barca kræver en obligatorisk købsoption på Trincao, men Sporting Lissabon ønsker ikke at binde sig til at skulle købe ham fri efter endt lejeaftale. Det er det eneste, som adskiller de to klubber lige nu. (A Bola)

BarcaBold.dk

13 timer siden | Nyheder

Officielt: Franck Kessié har underskrevet sin kontrakt med FC Barcelona.

Officielt: Franck Kessié har underskrevet sin kont


Robert Lewandowski holder stadig Chelsea, Manchester United og PSG på afstand for at afvente en afgørelse mellem Barca og Bayern. (Fabrizio Romano)

BarcaBold.dk

14 timer siden | Nyheder

Sandro Rosell: "Mine fire år i Barca som præsident var de bedste år i klubbens historie i forhold til titler vundet, penge tjent og alle andre aspekter. Det er et faktum."

BarcaBold.dk

14 timer siden | Nyheder

Sandro Rosell (Tidligere Barca-præsident): "Pep Guardiola forlod Barca på grund af problemer i omklædningsrummet. Der var et sammenstød mellem spillerne i omklædningsrummet."

BarcaBold.dk

14 timer siden | Nyheder

Franck Kessié er ankommet til sit lægetjek.

Franck Kessié er ankommet til sit lægetjek.


Sergino Dest er på transfermarkedet og Barca har tænkt sig at sælge ham når de aktiverer den anden finansielle aftale. Barca kræver minimum 20 millioner euro for backen. (Gerard Romero)


🚨 LIGE NU: Martin Braithwaite er den spiller, som giver Barca flest problemer i forhold til at forlade klubben. (Sport)


Sevilla har allerede forberedt en afskedsvideo til Jules Koundé. Klubben er overbevist om, at de sælger ham denne sommer. (Fernando Serrano)


Xavi står fast ved, at han kun vil tillade et salg af Frenkie de Jong hvis klubben er sikre på, at de kan hente Bernardo Silva. (Jijantes)


Transferen af Raphinha er blot et spørgsmål om tid. Han venter på at Barca bliver enig med Leeds så han kan gennemføre sit skifte. (Gerard Romero)


Barcas plan med at få Frenkie de Jongs agent til et møde er for at forklare ham, at spilleren har to muligheder: Gå ned i løn eller skift til Manchester United. Hidtil har agenten afvist Barcas opkald. (Relevo)


🚨 LIGE NU: Barca og Jules Koundé er blevet enig om en kontrakt. Nu er det op til Barca og Sevilla at enes om en pris på forsvarsspilleren. Barca er klar til at byde 55-60 millioner euro (Gerard Romero)


Manchester City forventer, at Bernardo Silva bliver i klubben. (The Athletic)


Barca forventer at byde endnu engang på Lewandowski. (Fabrizio Romano)

BarcaBold.dk

19 timer siden | Nyheder

Barca planlægger at sælge 15% af TV-rettighederne for 330 millioner euro til Sixth Street, som også købte 10% af TV-rettighederne for få dage siden. (El Periodico)


Miralem Pjanic har et tilbud fra Lyon på bordet. Lige nu har han indledt pre-season med Barca mens hans fremtid stadig er på spil. (Gerard Romero)


Det er Netos løn, som afholder interesserede klubber i at hente ham. Han er ikke villig til at gå ned i løn, men bliver nødt til det hvis Barca river hans kontrakt over således han står uden klub. (Gerard Romero)


Barca overvejer at rive Netos kontrakt i stykker. Det kræver, at de betaler hans fulde løn for den resterende del af kontrakten. (Gerard Romero)


Mingueza og hans bagland ser Monza som en god mulighed for spilleren, der har fået besked på at finde sig en ny klub denne sommer. (ARA)


Barca havde interesse i at hente Nicolás Tagliafico tidligere, men der er ingen interesse for ham denne sommer. Klubben planlægger stadig at hente Marcos Alonso. (Gerard Romero)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Samuel Umtitis lejeaftale i Rennes er næsten på plads. Han udlejes for én sæson og Rennes får mulighed for at købe ham fri i 2023. Barca betaler stadig en del af Umtitis løn mens han spiller i Rennes. (Sport)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Miralem Pjanic, som også mødte til træning i denne uge, har en løn på 6 millioner euro årligt hvorfor klubben forsøger at få ham solgt. Det er en tung løn for en spiller, som træneren ingen planer har med. (Sport)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

José Riestra (FC Atlas' præsident): "Vi er glade for at Barca inviterede os til Gamper-kampen. Vi forsøgte at finde ud af det med logistikken og programmet, men det var ikke let. Forhåbentligt får vi en dag æren af at spille mod dem."

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Chelsea har gang på gang afvist Marcos Alonso at skifte klub de seneste par uger. Nu overvejer han at anmode om en transfer således at Premier League går ind i sagen. Han vil til Barca denne sommer. (AS)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Officielt: Barca møder Club Universidad Nacional (eller bare Pumas) i Gamper-kampen den 7. august.

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Den tidligere Barca-præsident Sandro Rosell, som er ude af fængsel, vil stille op til borgmestervalget i Barcelona by. (Sport)

Den tidligere Barca-præsident Sandro Rosell, som e

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Barca har forsøgt at komme i kontakt med De Jong agent i nogle dage nu, men agenten svarer ikke. Barca vil mødes for at tale om situationen. (AS)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Rey Manajs skifte til Watford er stort set afsluttet. Han ventes at skifte inden længe. (Sport)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Frenkie de Jong vil blive i Barca, men til den løn han får nu. Han vil ikke acceptere en lønnedgang. (Fabrizio Romano)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Franck Kessié: “Jeg er glad for at være i Barca. Det er en stor mulighed for mig.”

Franck Kessié: “Jeg er glad for at være i Barca. D

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Martin Braithwaite har det godt i Barca og vil ikke væk. (Josep Minguella)

Martin Braithwaite har det godt i Barca og vil ikk

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

I sæsonen 2023/2024 vil Frenkie de Jong tjene de fleste penge under sin nuværende kontrakt. Inklusiv variabler vil beløbet ramme 27,7 millioner euro for én sæson. (Marca)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Hvis De Jong bliver i Barca til hans kontrakt udløber i 2026 skal Barca betale ham 88,5 millioner euro i fast løn. Med variabler løber det samlede beløb op i 104 millioner euro (775 mio. kr.). Det kan Barca ikke betale og derfor vil klubben have, at ... læs mere

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Der er slet ingenting mellem Ronaldo og Barca. (Fabrizio Romano)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Officielt: Stortalentet Chadi Riad har forlænget sin kontrakt med Barca. Han havde en masse tilbud på hånden, men prioriterede at blive i Barca.

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Luis Suárez: "Jeg elsker når der bliver buhet af mig. Det hjælper mig med at score flere mål. Du kan bare spørge Real Madrid-fans."

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

🚨 LIGE NU: Lenglet er i England og Umtiti er i Frankrig for at lukke deres transfer med henholdsvis Tottenham og Rennes. (Onda Cero)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Mexicanske FC Atlas har afvist Barca invitation om at spille Gamper-kampen i starten af august. Mexicanerne har et tætpakket program og kunne ikke finde plads. (TVC Deportes)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Med Sixth Street-aftalen modtager Barca 207 millioner euro for at sælge 10% af TV-rettighederne i 25 år. CVC-aftalen var den samme udover at man ville sælge ud i 50 år. Det ville Barca ikke være med til. (Sport)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Barca har fortalt Martin Braithwaite, at de ikke vil slippe ham gratis eller løsrive ham fra sin kontrakt. Klubben vil sælge ham og kræver 8 millioner euro. Barca forhandler allerede med to Premier League-klubber. (Sport)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Sporting Lissabon har givet Barca et nyt tilbud på Trincao. En lejeaftale med købsoption på 20 millioner euro. Barca håbede på, at Sporting Lissabon ville købe ham på en permanent aftale, men overvejer nu at udleje ham i stedet. (A Bola)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Hvis Nico modtager et godt tilbud er han klar til at skifte på en lejeaftale. Han ønsker mere spilletid for at udvikle sig. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Tottenham vil betale 85% af Lenglets løn i lejeperioden for den kommende sæson. Købsoptionen lyder på mere end 10 millioner euro. (Mundo Deportivo) *Det præcise beløb for købsoptionen vides ikke endnu

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Transferstatus: Clement Lenglets skifte til Tottenham er stort set lukket. Samuel Umtitis skifte til Rennes er tæt på at være lukket. Oscar Mingueza forhandler med Monza. Barca håber, at alle tre aftaler lukkes denne uge.

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Skader

Pique trænede på lavt niveau indendørs i går. Han er stadig ikke 100% klar. (Mundo Deportivo)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

Jorge Mendes har tilbudt Ruben Neves til Barca for 85 millioner euro. Det er mere end hvad Barca vil give. (Gerard Romero)

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Transfernyheder

🚨 Dembélés kone på Instagram: "Der kommer en annoncering i løbet af de kommende dage."

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Charly Rexach: "Efter fem år og efter at have betalt mere end 100 millioner euro og hvor vi kigger på Dembélés præstationer; skal vi så skrive under med ham igen? Hvor mange kampe spillede han? Hvor mange mål scorede han? Hvilke kampe var han afgøre ... læs mere

BarcaBold.dk

5. juli 2022 | Nyheder

Camp Nou er ved at få et nyt græstæppe lagt og derfor skal Andreas Christensen og Franck Kessié præsenteres på træningsanlægget. (Sport)